Karriere

Her kan du læse om hverdagen hos os
samt dine karrieremuligheder

Hverdagen hos Compass Datawarehouse består af rådgivning, undervisning og support til vores brugere, samt design, udvikling, programmering og test af egne systemer. Hvert område byder på mange interessante og alsidige opgaver, der samtidig er udfordrende og vidensgivende.

Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø, fx har vi faste arbejdstider og meget sjældent overarbejde. De daglige gøremål holdes der styr på med et projektstyringsværktøj, og inden frokost afholdes Scrum, hvor vi gennemgår dagens opgaver. Hver anden uge afholder vi et review og planlægningsmøde, hvor vi gennemgår afsluttede opgaver samt planlægger nye.

Én time dagligt er supporten lukket, her afholder vi Scrum og har fælles frokost efterfulgt af en fælles gåtur i nærområdet. Herved får vi tid til at spise og drøfte dagens nyheder uden at skulle fokusere på arbejdsopgaver.

I løbet af året afholder vi sociale arrangementer. Vi lægger også vægt på at privatliv og karriere kan forenes, da vi tror på, at det er forudsætningen for trivsel.

Vi har et kontor tæt på stationen i Roskilde. Vi har også et kontor i Ukraine, hvorfor en del af kommunikationen foregår på engelsk.

Uddannelse: Datatekniker med speciale i programmering

Som elev hos Compass Datawarehouse vil du beskæftige dig med:

  • Kundekontakt fx i forbindelse med design, udvikling, support og fejlsøgning
  • Programmering i T-SQL, men også C# og WPF
  • Databaser, dataanalyse og konvertering af data
  • Kvalitetssikring, dokumentation, test, versionsstyring og idriftsættelse af nye løsninger
  • I mindre omfang IT-sikkerhed, virtualisering, firewall og databeskyttelse


Du får mulighed for at være med i hele forløbet fra omsætning af kundeønsker til programmering og idriftsættelse af færdige løsninger. Du vil også have meget kontakt med vores kommunale kunder i forbindelse med support.

Vi anvender databaser på Microsoft SQL-Server, hvor vi programmerer i T-SQL. Vores programmer importerer data fra andre systemer. Det giver vores programmører mulighed for at arbejde med rå data, og udtænke løsninger der kan indlæse data i applikationsløsningerne. For at kunne arbejde med databaser, er det vigtigt, at du både har en fornuftig sans for data, og bliver dygtig til T-SQL.

Vi arbejder med applikations- og databaseløsninger. I applikationsløsningerne anvender vi primært C# og WPF til at implementere ny og optimere eksisterende kode. Det er vigtigt, at du interesserer dig for og bliver dygtig til C# og WPF.

En del af arbejdsgangen ved support er, at undersøge data og kørsel af T-SQL procedurer. Der kan opstå situationer, hvor eksempelvis kørsel af programmel tager længere tid end normalt. Her er det vigtigt, at kunne forholde sig til varigheden af kørsler, og om der skal foretages en optimering af koden eller strukturen i databasen.

Du er grundig og kan lide at arbejde med matematik, tal, formler, beregninger og algoritmer, da vi har rigtig mange tal, beregninger og domæneviden, som skal forstås og programmeres i vores it-systemer.

Du er god til dansk og engelsk, så du både kan kommunikere med vores danske kunder, samt vores udenlandske samarbejdspartnere.

Du sætter pris på at møde frisk og veludhvilet hver dag, da du ved det har stor betydning for din indlæring.

Når vi søger elever til uddannelsen Datatekniker med speciale i programmering til vores kontor i Roskilde kan jobopslag ses på praktikpladsen.dkHos Compass er der ikke to dage, som er ens. Man lærer, udvikler sig konstant, og bliver dygtig til programmering og dataforståelse

– Marcus


Jeg har fået kompetencer og erfaring, som kommer mig til gode senere hen

– Frederik

Hver sommer tilbyder vi ansættelse til dygtige Matematik A studenter, der har færdiggjort gymnasial uddannelse, og som har mod på at prøve kræfter med et fuldtidsarbejde i 2 år inden start på videre uddannelse.

Det er en unik mulighed for at opnå eftertragtet erhvervserfaring og værdifulde kompetencer inden for feltet. Udover en unik viden som vil komme dig til gode i dit videre virke, er der rig mulighed for at udvikle dine sprogfærdigheder i en professionel sammenhæng, da samarbejdet med vores udviklere foregår på engelsk.

I jobbet arbejder du med økonomi, digitalisering, programmering og data analyse. Du får også meget kontakt til vores brugere i forbindelse med rådgivning, analyse, test og support af vores løsninger.

Du får en arbejdsplads med jævnaldrende kollegaer tæt på Roskilde Station, og ved studiestart er der mulighed for at ansøge om et studiejob.Jeg taler engelsk med vores udviklerteam i Ukraine, som vi arbejder tæt sammen med, hvilket har forbedret mit engelsk, især i en professionel sammenhæng

– Freya

Der kan være mange uddannelser, der gør dig egnet til ansættelse hos os.

Det væsentlige er, at du er en grundig og talstærk person, som både har interesse og flair for de arbejdsområder, som vi beskæftiger os med.

Som nyuddannet får du en grundig oplæring, og du har erfarne kollegaer, som kan støtte dig.

I jobbet har du meget kontakt med vores kommunale brugere i forbindelse med rådgivning, analyse, udvikling og support af vores it-løsninger.

Meget af arbejdet drejer sig om hvordan man kobler og anvender økonomi- og aktivitetsdata til økonomistyring. Du kommer også til at undervise i anvendelse af vores løsninger og Excel, samt deltage i salg og præsentation.

Man får en dyb indsigt i økonomistyring, og et stort netværk i den kommunale sektor. Endvidere hvordan digitalisering kan understøtte forvaltningen i den offentlige sektor

– Camilla
Det er et spændende og varieret arbejde, hvor hver uge føles forskellig. Arbejdsopgaver hvor man tager ansvar og arbejder med komplekse, men håndgribelige opgaver

– Martin

Da vi er en mindre virksomhed får du rig mulighed for at påvirke, hvilke udviklingsprojekter, der sættes gang i, og hvilken drejning de får.

Ligeledes har du hos os mulighed for at beskæftige dig med flere områder, som bl.a. digitalisering, udvikling, data analyse, samt rådgivning og support af vores løsninger. Du kommer også til at undervise i anvendelse af vores løsninger og Excel, samt deltage i salg og præsentation.

Udviklingen og opdateringer af vores it-løsninger sker i tæt dialog med vores kommunale brugere, hvilket du får lov til at præge med egne idéer.

Endvidere kommer du til at hjælpe og vejlede både vores brugere og yngre kollegaer med din erfaring og viden.Selv efter mange år i det kommunale er det spændende, at arbejde med aktivitets- og økonomidata fra mange kilder i et innovativt miljø

– Sven

Her kan du få et overblik over ledige stillinger hos Compass Datawarehouse.

Når vi søger elever til uddannelsen Datatekniker med speciale i programmering til vores kontor i Roskilde kan jobopslag ses på praktikpladsen.dk