Karriere

Her kan du læse om hverdagen hos os
samt dine karrieremuligheder

Hverdagen hos Compass Datawarehouse består af rådgivning, undervisning og support til vores brugere, samt design, udvikling, programmering og test af egne systemer. Hvert område byder på mange interessante og alsidige opgaver, der samtidig er udfordrende og vidensgivende.

Vi har fokus på et godt arbejdsmiljø. Fx har vi faste arbejdstider (lidt flex er mulig) og meget sjældent overarbejde. På vores rolige og rare kontor har vi lyddæmpende akustikplader, aircondition og god ventilation. Vi måler også CO2 indholdet i luften.

Én time dagligt er supporten lukket, her afholder vi Scrum og har fælles frokost efterfulgt af en fælles gåtur i nærområdet. Herved får vi tid til at spise og drøfte dagens nyheder uden at skulle fokusere på arbejdsopgaver. I løbet af året afholder vi sociale arrangementer.

De daglige gøremål holdes der styr på med et opgavestyringsværktøj, og inden frokost afholdes Scrum, hvor vi gennemgår dagens opgaver. Hver anden uge afholder vi et review og planlægningsmøde, hvor vi gennemgår afsluttede opgaver samt planlægger nye.

Vi lægger vægt på, at privatliv og karriere kan forenes, da vi tror på, at det er forudsætningen for trivsel. Derfor er der fx lukket for adgang til firmaets server om aftenen, natten og i weekenden, så du kan holde fri når du har fri.

Vi benytter ikke individuelle mails når vi kommunikerer med kunderne. I stedet anvender vi funktionsmail. Vi benytter heller ikke individuelle mails når vi kommunikerer internt i firmaet. I stedet anvender vi vores opgavestyringsværktøj, så vi har overblik og alle har noget at bestille, men ingen har for travlt. Tilsammen betyder det, at vi kan holde helt fri i vores ferier, fordi vores funktionsmail og opgavestyringsværktøj altid er bemandet med hjælpsomme kollegaer.

Vi har en pensionsaftale med PFA Pension, der udover pensionsopsparing giver en række fordele. Fx forebyggelse, helbredssikring (sundhedsforsikring), samt tilskud ved kritisk sygdom og tab af erhvervsevne, som du kan læse mere om her.

Vi har et kontor i gågaden i Roskilde, som ligger tæt på stationen. Vi har også et kontor i Ukraine, hvorfor en del af kommunikationen foregår på engelsk.

Hver sommer tilbyder vi ansættelse til dygtige Matematik A studenter, der har færdiggjort gymnasial uddannelse, og som har mod på at prøve kræfter med et fuldtidsarbejde i 2 år inden start på videre uddannelse.

Det er en unik mulighed for at opnå eftertragtet erhvervserfaring og værdifulde kompetencer inden for feltet. Udover en unik viden som vil komme dig til gode i dit videre virke, er der rig mulighed for at udvikle dine sprogfærdigheder i en professionel sammenhæng, da samarbejdet med vores udviklere foregår på engelsk.

I jobbet arbejder du med økonomi, digitalisering, programmering og data analyse. Du får også meget kontakt til vores brugere i forbindelse med rådgivning, analyse, test og support af vores løsninger.

Du får en arbejdsplads med jævnaldrende kollegaer tæt på Roskilde Station, og ved studiestart er der mulighed for at ansøge om et studiejob.Jeg taler engelsk med vores udviklerteam i Ukraine, som vi arbejder tæt sammen med, hvilket har forbedret mit engelsk, især i en professionel sammenhæng

– Freya

Der kan være mange uddannelser, der gør dig egnet til ansættelse hos os.

Det væsentlige er, at du er en grundig og talstærk person, som både har interesse og flair for de arbejdsområder, som vi beskæftiger os med.

Som nyuddannet får du en grundig oplæring, og du har erfarne kollegaer, som kan støtte dig.

I jobbet har du meget kontakt med vores kommunale brugere i forbindelse med rådgivning, analyse, udvikling og support af vores it-løsninger.

Meget af vores arbejde drejer sig om hvordan man anvender økonomi- og aktivitetsdata til økonomistyring. Du kan også komme til at undervise i anvendelse af vores løsninger, samt deltage i administration, salg og præsentation.

Man får en god indsigt i økonomistyring, og et stort netværk i den kommunale sektor. Endvidere hvordan digitalisering kan understøtte forvaltningen i den offentlige sektor

– Camilla
Det er et spændende og varieret arbejde, hvor hver uge føles forskellig. Arbejdsopgaver hvor man tager ansvar og arbejder med komplekse, men håndgribelige opgaver

– Martin

Da vi er en mindre virksomhed får du rig mulighed for at påvirke, hvilke udviklingsprojekter, der sættes gang i, og hvilken drejning de får.

Ligeledes har du hos os mulighed for at beskæftige dig med flere områder, som bl.a. digitalisering, udvikling, data analyse, samt rådgivning og support af vores løsninger. Du kommer også til at undervise i anvendelse af vores løsninger og Excel, samt deltage i salg og præsentation.

Udviklingen og opdateringer af vores it-løsninger sker i tæt dialog med vores kommunale brugere, hvilket du får lov til at præge med egne idéer.

Endvidere kommer du til at hjælpe og vejlede både vores brugere og yngre kollegaer med din erfaring og viden.Selv efter mange år i det kommunale er det spændende, at arbejde med aktivitets- og økonomidata fra mange kilder i et innovativt miljø

– Sven

Når vi har ledige stillinger kan jobopslag ses på jobnet.dk

Når vi søger elever til vores kontor i Roskilde kan jobopslag ses på praktikpladsen.dk