Om os

Vi har løst opgaver for kommunerne siden 2005

Compass Datawarehouse er en dansk it-virksomhed med specialviden inden for mange af de store samfundsområder som kommunerne varetager.

Vi udvikler og sælger it-løsninger, som hjælper danske kommuner med at spare penge og administration ved kobling af fag- og økonomidata. Vi har i mere end 15 år leveret specialviden til at udvikle kommunale it-løsninger inde for flere af de store samfundsområder.
Vi er en mindre virksomhed med et kontor i Danmark og et kontor i Ukraine. Vi har fleksible arbejdsgange, som sikrer jer en lettere hverdag, da vi eksekverer hurtigt og sikkert.


Ledelse Compass Datawarehouse A/S

Claus Pedersen
Mail: cp@compass-dwh.dk
Mobil: +45 3095 4100

Bemærk at vi er reklamebeskyttet.

Troværdighed

Vores kunder viser os tillid, når de giver os opgaver. Det er derfor afgørende, at de kan stole på os, og at vi holder vores aftaler, så de efter endt opgaveudførelse er tilfredse, og føler sig godt behandlet. Det opnår vi i praksis gennem en åben, ærlig og ansvarsfuld opførsel.

Kvalitet

Det er vigtigt, at vores ydelser er af høj kvalitet, og det er vores opgave at være grundige, samt løbende forbedre og tilpasse metoder og leverance apparat.

Læring

Vi skal forbedre os, hvor der er mulighed for forbedringer. Vi tror på, at nysgerrighed, sund fornuft og løbende udvikling er en nødvendig forudsætning for den lærende virksomhed.

Trivsel

Vi er ikke ens, og vi kommer med en forskellig baggrund. Vi har både gode og mindre gode sider. Det vigtige er, at vi trives samt medvirker til at vores kollegaer og samarbejdspartnere også trives.

ISAE 3000-erklæring

Én gang årligt afgiver en revisor én ISAE 3000-erklæring om vores supportydelser, samt tilhørende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger (kontroller), rettet mod behandling og beskyttelse af personoplysninger i henhold til databeskyttelsesforordningen og databeskyttelsesloven.

Erklæringen er med til at skabe sikkerhed og troværdighed over for vores kunder.