Support

Vi tilbyder support gennem fjernadgang

Spar tid og penge på transport og telefonopkald. Vi tilbyder online support og præsentationer over internettet. Vha. fjernadgang er det muligt for os at følge med på din computers skrivebord, samt overføre lyd, tale og billeder via webkamera, mikrofon og højtaler/høretelefoner. Alternativt kan lyd og tale ske over telefon eller Skype.

For at etablere forbindelsen til os via fjernadgang, skal du downloade et program, som afvikles på din pc, men det er ikke nødvendigt at installere programmet.

Hent Teamviewer til din PC

For at komme i gang med fjernsupport skal du

1. trykke 'download' ved at klikke på knappen nedenfor
  2. dobbeltklikke på den downloadede fil

Herefter kontakter du os på mail support@compass-dwh.dk eller telefon 3995 3999, så guider vi dig gennem resten.

DOWNLOAD

Nærmere oplysninger om TeamViewers funktioner

• Filoverførsel: Del filer af enhver størrelse med overførselshastighed på op til 200 MB/s med bekvemme metoder.
  • Styring af computere og kontakter: Arrangér, gruppér, og del dine computere og kontakter efter behov.

Fjernsupport er sikkert og nemt

Vi arbejder gennem et modul til strakssupport, som udbydes af TeamViewer. Det er hurtigt og let at komme i gang og det kræver ikke installation eller administratorrettigheder. Krypterede forbindelser og adgangsbeskyttelse gør fjernadgangen sikker at bruge.
❯   Se Teamviewers hjemmeside om din sikkerhed her